Welzijn Teatskehûs zomermaanden

THEMA: "Tour de Fleur yn Blauhûs, we zetten de bloemetjes binnen en buiten!". Onlangs in Blauwhuis opgefleurd met gekleurde fietsen bepakt met bloemen. Groene, rode, blauwe, gele, roze en oranje fietsen zijn op diverse plaatsen in Blauwhuis geplaatst. Al deze fietsen zijn uitgerust met een mandje aan het stuur op de 'pakkiedrager' waarin bloemen bloeien. Deze fleurige versiering is met financiŽle steun van dorpsbelang en vele vrijwilligers mogelijk gemaakt.
Vrijwilligers: Amarins Popma, Baukje Brouwer, Berber Bonekamp en Maaike de Jager, Henk Heins, Dominicus Kuipers, Berber Witteveen, Etyke Bakker, Ineke Lammers, Iris van Berkum, Froukje Altena,Sietske Tiedema, Mariska Altena, Sanne Altena, Thea Witteveen, Jantina Heins, Anneke Zeinstra Ridsert Rypkema, Nelson Frankena, Yvonne Couperus, Hielkje Heijnen, enz.
Een fotoreportage van het fleurige fietsenplan vind je onder aan deze pagina.

Er is meer voor het Teatskehûs

Misschien heeft u tijd, of maakt u tijd om betrokken te zijn bij de volgende activiteit deze zomer in het Teatskehûs. Wilt u met uw familielid er eens met de duo-fiets erop uit, wij geven u graag uitleg!

Omdat de "Vitaminetrip" vorige jaren zo'n groot succes was starten we op maandag 3 augustus met een nieuwe "Vitaminetrip"! Na de koffie om 10.30 uur beginnen we te wandelen met een stempelkaart!! Er zijn genoeg rolstoelen aanwezig! De koffie staat om 10.00 uur ook voor u klaar. Het is geen lange tocht (richting plantsoen, daarna lopen we door de Atsemar, Sinsmar, met tussendoor een kleine opdracht). Voor de wandeltocht en de dagelijkse "vitaminetrip" hebben we begeleiding nodig. U kunt zich opgeven via het opgavestroookje in de volgende link: opgavestrookje

Tijdens de "Merke"

Vrijdagmiddag 21 augustus 14:30 uur hebben we samen met de Blauhķster Merke een feestmiddag georganiseerd in het Atrium met muziek en zang. De liedjes zijn vooral in het Fries maar ook in het Nederlands. De groep bestaat uit Trienke Hoogenberg (zang), de broers Harm en Klaas Kasma, (zang en muziek), Jan Smidstra (accordeon) en Mariska Snakenborg (zang en dans). Vrolijke liedjes over allerlei onderwerpen en er mag meegezongen worden. ('s morgens geen wandeltocht)

We zien u graag, bij al deze activiteiten.

Fotocollage van de fleurige fietsen in Blauwhuis