Jeugdledenpartij Wolsum

Jeugdledenpartij op 9 juli 2017. Net als de voorgaande partijen was het ook dit keer geweldig mooi weer. Geen harde wind, het zonnetje erbij en een prima temperatuur om te kaatsen. Er waren genoeg aanmeldingen om de welpen, de pupillen en de schooljeugd apart van elkaar te kunnen laten kaatsen.

Welpen

Poule A Poule B
1 Wytze Zeinstra
Luuk van Dalfsen
4 Lieuwe van der Kamp
Jayden van Delden
 
2 Romke Boonstra
Sikke Kapeine
5 Douwe de Boer
Jelmer de Boer
 
3 Laas van Dalfsen
Fardau Folkerstma
6 Lieuwe Cnossen
Danny van Delden

De welpen hebben gekaatst in twee poules van drie parturen. Er zaten spannende en minder spannende partijen tussen. In poule A kwamen Wytze en Luuk er met 11 punten uit als poulewinnaars. Lieuwe en Jayden wonnen beide partijen en stonden daardoor tegenover Wytze en Luuk in de finale. De finale was helaas minder spannend. Met 5-0, 6-4 wonnen Lieuwe en Jayden het van Wytze en Luuk.

Pupillen

Poule A Poule B
1 Sietske Boonstra
Nynke Brouwer
4 Astrid Kapeine
Marte Hieke van der Kamp
 
2 Jurjen van Dalfsen
Marije Frankena
5 Willem Kroon
Lieke Bok
 
3 Jurgen Popma
Hendrik de Boer
6 Judith Cuperus
Marit Bok

Net als de welpen, hebben ook de pupillen in twee poules van drie parturen gekaatst. Waar in poule A de partijen eindigden met standen als 5-1 en 5-3, eindigden de partijen in poule B met 5-4, 5-5 en zelfs een 'alles aan de hang'. In poule A werden Jurjen en Marije de poulewinnaars, met 14 punten. Astrid en Marte Hieke stonden ook in de finale, door ook hun 14 behaalde punten. Deze finale is gewonnen door Jurjen en Marije, met 5-2, 6-4.

Schooljeugd

1 Jan Yeme de Wolff
Esther Cuperus
Bauke Rijpma
2 Nina Kaptein
Anouk Bok
 
3 Pieter Breeuwsma
Silke Stilma
4 Anneke Zeinstra
Ingrid Dijkstra
 

De schooljeugd kon los met poulekaatsen in één poule. Dit betekende drie keer kaatsen voor iedereen. Verschillende partijen eindigden met 5-0 of 5-1, maar ook hier zaten er spannendere partijen tussen. Eén partuur won drie keer en won daardoor de krans. Dit waren Pieter en Silke. Partuur 2 en 4 haalden beide 14 punten. Met de tegeneersten meegenomen werden Anneke en Ingrid tweede.

Foto's

Hieronder de foto van alle prijswinnaars. Andere en de actiefoto's zijn te vinden op Facebook, op de pagina van Keatsferiening De Seare Hân.