Zout West


Op vrijdag 29 juni wordt in dorpshaven Oudega, ZOUT WEST opgevoerd. Een varend theatermuziekspektakel waarin een aantal professionele artiesten van SULT de hoofdrol spelen maar waarbij per locatie een gelegenheidsorkest en gelegenheidskoor wordt gevormd.

Er is al een mooi gelegenheidskoor van 28 mensen maar er mogen nog wel wat muzikanten bij om ook deze partijen goed te laten klinken.

De leden van het jeugdkorps De Notenkrakers doen in ieder geval mee maar wat zou het leuk zijn als jij/u als (oud)muzikant weer eens eenmalig even meeblaast!

Arjen Steur gaat na Pinksteren los met het repeteren van de stukken met het jeugdkorps De Notenkrakers in It Joo. De eerste repetitieavond is dan dus donderdag 24 mei om 18.30 uur.
Het zijn stukken die dus echt niet heel moeilijk zijn en in 4 / 5 avonden van 18.30 tot 19.30 uur (donderdagavond) zeker prima te leren zijn. Ervaren muzikanten hoeven dus zeker niet alle avonden te komen.

Op zondag 24 juni is er dan een grote repetitiedag en op vrijdag 29 juni het concert.

Lijkt het je leuk om zelf ook actief een bijdrage te leveren aan zo'n mooi KH-project?
Een instrument kunnen we vast wel even voor u regelen! Ken je meer muzikanten die het leuk lijkt om eens eenmalig aan zo'n project mee te doen, neem ze vooral mee.

Aanmelden kan via eenbrugslaan@gmail.com . Geef wel even aan dat het om de voorstelling in Oudega gaat. En wil je gewoon eens proberen of het je nog lukt? Kom dan na Pinksteren even naar een jeugdkorpsavond om het eens te proberen.

Onderstaand meer informatie.

We zien je graag!

Namens comite Blauwhuis/Oudega
Christien Lycklama à Nijeholt 06-46185348
Sicco Rypma 06-38909704