Pearke keatsen Wolsum


In de eerste ronde konden Lennart en Freerkje niet winnen van Auke Geert en Sigrid. Laatst genoemde won met 5-1 en 6-4. Broer en zus Galema konden niet winnen van Jos en Herma. Eindstand 5-3 en 6-2 voor Jos c.s.

Broer en zus Van der Zee kregen Peter en Lysbeth als tegenstander. Na een lange strijd gingen Peter en Lysbeth er met de overwinning vandoor. Herman en Ciska namen het op tegen Ids en Jinke. Met bijna alles aan de hang gingen Herman en Ciska er toch nog met de overwinning vandoor.

In de tweede waren Auke Geert c.s. de tegenstander van Herman c.s. Na de lange partij tegen Ids waren ze uitgeblust en gingen ten onder met 5-0 en 6-4. Zodoende stond Auke Geert c.s. al in de finale.

Jos c.s. moest in de tweede ronde tegen Joram en Afke die vrij hadden de eerste ronde. Met 5-3 en 6-2 ging Joram c.s. door naar de derde ronde waar Peter c.s. de tegenstander was. Ook deze werd gewonnen door Joram c.s. en werden de andere finalisten in de winnaars ronde.

In de finale bouwden Auke Geert c.s. een voorsprong op. Joram c.s. kwamen nog terug tot 5-3 maar toen was het gebeurd en gingen Auke Geert en Sigrid er met de kransen vandoor.

In de verliezers ronde won Ids c.s. de tweede ronde van broer en zus Galema met 5-2 en 6-2. Hierdoor stonden ze in de finale. Tegenstander was Lennart c.s. die won van broer en zus Van der Zee met 5-1 en 6-2. De finale werd lang en de enige partij van de dag met alles aan de hang. Hierin trok Lennart aan het langste eind en ging er met de eerste prijs van door.