57e editie Blauhúster Túnfeest


Zaterdag 22 en zondag 23 juni is het weer zover, het Blauhúster Túnfeest!

Ook dit jaar is het weer gelukt om een gevarieerd programma op te zetten met vertier voor jong en oud.

We starten het weekend met het oldtimertreffen Blauwhuis. Op zaterdagochtend zal er op en rond het plantsoen weer een breed scala aan oude voertuigen en machines voor u uitgestald staan.

Op zaterdagavond 22 Juni hebben we weer muziek die traditiegetrouw in het teken van 'de stappers van toen' staat. Deze avond kunt u met vrienden en familie herinneringen ophalen en oude tijden herleven. Voor deze editie hebben we de Bruce Springsteen Tribute 'The Springsteen Experience' weten te strikken. Verwacht de unieke sfeer en verbondenheid die Bruce en de E-Streetband brengen. Een wervelende show waarin de grootste hits van The Boss de revue passeren met schorre kelen en rock and roll.
Aanvang 22:00.

Zondagochtend 23 Juni starten we de dag met spelletjes op het plantsoen die dit jaar in het teken van het 150-jarig jubileum van de kerk staan. Dit jaar is er een St. Vitus special edition 'Kúpke Stekke'. Het Kúpke Stekke is een vermakelijk spel voor jong en oud en er zijn weer leuke prijzen te winnen, komt dus allen! Naast het Kúpke Stekke zijn de draaimolen en het springkussen ook weer aanwezig.
Aanvang 13:30.

Op zondagavond 23 juni komen Fragment en Sesam Sensation de tuin op zijn kop zetten.
Fragment is een uniek vermakelijke band en is al vele jaren een van de beste live acts die er is. 2 kleine Engelsen en een enorm lange Nederlander plus 4000 concerten aan ervaring dragen allemaal bij aan een show vol energie, humor, fantasie en nummers die iedereen kent. Het resultaat is, zonder enige uitzondering, één groot feest.
Sesam Sensation staat voor beleving en passie. De aller vetste hits worden afgewisseld met de dikste dance classics in een spectaculaire show vol interactie en humor.
Aanvang 17:30.

Maandagavond 17 juni beginnen we om 19:00. met het opbouwen van de tuin. Extra hulp is altijd welkom, dus kom gerust langs!

Alvast een gezellig Túnfeest toegewenst!

De Túnfeestploech.
https://www.tunfeestblauhus.nl/
https://www.facebook.com/tunfeestblauhus

Fotoverslag